Anläggning

Wisby ridklubb har en stor anläggning i Rävhagen i utkanten av Visby. Där finns två ridhus, 3 ridbanor, ett stall med många hagar,
en parkeringsplats och en cafeteria.
Runt anläggningen finns flera ridstigar i vacker miljö. För att nyttja anläggningen behöver du ett anläggningskort.

ANLÄGGNINGSKORT

Vill du kunna rida på vår anläggning?
Köp anläggningskort!

Priser finns under dokument.

Beställning sker via mail:

wisbyridklubb@outlook.com

BOKA

Vill du boka någon del av vår anläggning, t ex ridhus? Priser och information finns under dokument.
För bokning av anläggningen:

wisbyridklubb@outlook.com

RIDHUS

Vi har två ridhus i anslutning till varandra. Lilla ridhuset mäter 20 x 40 m och stora är 20 x 60 m. Underlaget är ridhussand. Båda ridhusen har läktare och de är länkade till varandra med en entrégång.

RIDBANOR
Tvärs över vägen, vid Stora Coop, ligger våra tre ridbanor. Området kallas Silikaten. Där finns också en enkel cafeteriabyggnad och ett förråd.

STALL
I Stall Rävhagen står våra ridskolehästar. Vi har också inackorderingsplatser i vårt kollektivstall. På området finns fina skogshagar i olika storlekar.

CAFETERIA

Här serveras fika under tävlingar och vi har möten för medlemmar, styrelse och elever.

ANLÄGGNINGSGRUPP

Vi har en stor anläggning att ta hand om. Tillsammans hjälps vi åt att reparera, harva, rensa ogräs, fylla på salt och sågspån i ridhusen, städa, måla, fixa hagar och hitta nya, smarta lösningar.

Vill du vara med i den grupp som jobbar med att utveckla anläggningen? Kontakta Karin Leoson.

Uppstallning

I stallet finns 7 boxplatser för privathästar. Vill du hyra box hos oss? Kontakta wisbyridklubb@outlook.com Madelene Johansson.

För dig som inte vill rida din häst alla dagar i veckan, finns möjlighet att ha hästen på "privathästavtal". Det innebär att hästen går vissa dagar i veckan i ridskolan - ett mycket förmånligt avtal för dig som hästägare.